Om oss

 

Välkommen till oss på Make My Nails. Vi är återförsäljare till varumärken som erbjuder prudukter som vårdar och förskönar dina naglar och din hud. 

Le Mini Macaron” som vi representerar har skapat ett kit som innehåller allt du behöver för att själv göra en perfekt gel manikyr. Oavsett om du är hemma, på kontoret eller på semester. "Le Mini Macaron" är med dig var du än är och ger dig glänsande gel lack som håller, till ett pris som passar alla. Det är precis här som styrkan sitter i “Le Mini Macaron”.

På grund av “Le Mini Macarons” portabla storlek men samtidigt hög kvalitativa resultat så vill vi på www.makemynails.se vara med på “Le Mini Macarons” resa.

"Me Anima

Grundaren Katties Åkesson är hud-, spa- och aromaterapeut och har arbetat för bland annat Sturebadet i Stockholm och Kerstin Florian. När hon först kom i kontakt med aromaterapi i starten av sin karriär insåg hon kraften i de eteriska oljorna. Genast bestämde hon sig för att gå en utbildning för att kunna ge aromaterapi behandlingar och började själv tillverka oljor.

Vi på Make My Nails är mycket glada över att få representera Me Animas produkter. 

Varmt Välkomna till oss på Make My Nails.

 

Följ oss gärna på Facebook och Instagram.